Guro & Monings

Vår i hagen

Guro & Monings
Vår i hagen

Vi har en innrømmelse å komme med. Vet ikke om det er flere av dere som har det sånn, men det har seg sånn at mens de fleste andre snakker om høst- og vinterdepresjon er Guro og Monings fulle av liv og glede hele høsten og vinteren. Da holder vi koken, null stress! Det er verre med våren! Hver vår har vi nemlig den samme sutrete samtalen om at nå har vårdepresjonen satt inn for fullt igjen. Vi er slappe og trøtte og ikke tel å rikke. Sure og grinete og vil bare gå i hi.

Det er altså så snålt! Hadde vi enda hatt en hage (og tid til å være ute å pusle i den hagen), sutrer vi, så skulle vi nok likt våren bedre! For å få en slutt på denne vårsutringa, tok vi turen til Ingunn og hennes nydelige hage i Brunlanes. Vi har fulgt Ingunnshage på instagram lenge og sett hvordan hagen kan gi inspirasjon og glede til sjel og hjerte. Bli med inn i hennes vidunderlige hageverden og se hvor vakker våren egentlig er!

Ingunnshage mars-43.jpg
Ingunnshage mars-25.jpg
Ingunnshage mars-38.jpg
Ingunnshage mars-30.jpg
Ingunnshage mars-52.jpg

Ingunns vårtips:

  • Begynn våren med å så litt frø

  • Bruk gjerne krukker til georginer

  • Lag en vårkrans av tørre kvister, pynt med litt fjær og kongler - så er det påske og vår i landet

  • Sett alltid kvister i vann og la Bjerkbog syriner sprette inne i vasen

Ingunnshage mars-67.jpg
Ingunnshage mars-69.jpg
Ingunnshage mars-71.jpg
Ingunnshage mars-74.jpg
Ingunnshage mars-1.jpg
Ingunnshage mars-75.jpg
Ingunnshage mars-83.jpg
Ingunnshage mars-115.jpg
Ingunnshage mars-11.jpg
Ingunnshage mars-79.jpg
Ingunnshage mars-125.jpg
Ingunnshage mars-134.jpg
Ingunnshage mars-136.jpg
Ingunnshage mars-144.jpg
Ingunnshage mars-150.jpg
Ingunnshage mars-8.jpg
Ingunnshage mars-55.jpg

Vi har hatt en fantastisk ettermiddag i hagen hos Ingunn med hjemmebakte boller og kakao. Knopper og fuglesang. Traktorene som setter det første i jorda på jordet ved siden av. Ettermiddagsbrisen i tretoppene. Ingunns glede over å se det spire. Plante og så. Skape liv og glede i det som skal bli en frodig hage. Vi skjønner det nå! Gleden over våren. En ny begynnelse av masse små mirakler som skal bli til vakkert liv!